petek, 22. marec 2013


TESTENINE S TARTUFI





Tole gre zelo enostavno. Smetana, jaz dam navadno in ne za kuhanje, ker ona vsebuje še dodatne aditive, žlico tartufov, nalistanih, parmezan sir in malo soli. Za vse prste obliznit. Smetano malo pokuhajte, da se zgosti in prelijete čez testenine ali pa vse kuhane vmešate v omako in postrežete...
Lahko delate s "tartufato", okus bo malce drugačen in bolj blag...

kuhane testenine
200 ml sladke smetane
100 g naribanega parmezan sira
1 velika žlica nalistanih tartufov, vloženih v olje
sol

Testenine daste kuhat v osoljen krop, minutaža je po navodilih proizvajalca. Smetano in parmezan segrejete v posodi, dodaste tartufe in sol in malce kuhljate, da se smetana zgosti. Prelijete preko testenin ali pa jih vmešate v omako in potem postrežete.











Ni komentarjev:

Objavite komentar