četrtek, 15. september 2011

Pečen piščanec s suhimi paradižniki in čebulo

PEČEN PIŠČANEC S SUHIMI PARADIŽNIKI IN ČEBULO 4 osebe

 

500 g piščančjih stegen brez kosti

1/2 vsebine kozarčka suhih paradižnikov vloženih v olje, narezanih...

1 čebula

2 - 3 stroki česna

poper

sol

 

 

Na olju iz kozarčka paradižnikov popražimo piščančje meso, z obeh strani, da porjavi, dodamo na koščke narezano čebulo, potem pa še paradižnike. Cmarimo kakih 20 minut, lahko pod pokrovko, dodamo poper in sol, če je potrebno malce zalijemo z vodo, da se ne prijema. Dobimo krasno čebulno omako s paradižniki... Postrežemo s solato ali prilogo.

 

 

Narezani suhi paradižniki

Dsc_0063
Popečemo...

Dsc_0001-8

Postrežemo...

Dsc_0064-1

Dsc_0068-1

 

Dsc_0072-1

 

Dsc_0069-1

 

 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar