sreda, 30. marec 2011

Šparglji z jajci

Še tole, ko so ravno doma, pa nabrani...

 

ŠPARGLJI Z JAJCI

 

2 jajci

šopek divjih špargljev, če so kupljeni, ki so večji, jih narežemo na koščke in malo dalj pražimo, pa bo enako dobro...

sol

poper

olje

 

Šparglje očistimo in narežemo na koščke, stresemo na naoljeno ponev in malce popečemo. Dodamo dve jajci, sol, poper, premešamo in med mešanjem zapečemo do željene strukture. Sama vedno jajca zapečem kar ornk, ne maram tresočih, sluzastih in podobno. Pečeni koščki so pa okej. :  ) Postrežemo s kruhom.

Šparglji...

Dsc_0216
Očistimo jih, narežemo...

Dsc_00933

Popražimo na olju...

Dsc_00945

Dodamo jajci, sol, poper...

Dsc_00953

Mešamo, da zakrknejo...

Dsc_00963

Takole...

Dsc_00982

Postrežemo...

Dsc_01052

:  )

Dsc_01042


 

Ni komentarjev:

Objavite komentar