sreda, 2. marec 2011

Tunin namaz

Joj, da predstavim tale namaz, ki je absolutno one of my favourite in ga delam več kot deset let. Over and over again. In je super. Najboljši. Seveda, ker sem nek brand freak, prisegam na določene znamke in Rio Mare je definitivno moja edina ultimativna izbira. Ne jem drugih tun, jih ne poizkušam, ne naročam pic in solat s tuno, ker tiste cenene znamke meni smrdijo. Žal. Tele so pa vedno enake, in ja, v omari imam vsak dva velika paketa. Pač, Lidka je fan, totalen...

 

TUNIN NAMAZ

 

1 pločevinka tunine v olivnem olju, Rio Mare, *če kdo želi, lahko uporabi katerekoli druge

3 žlice kisle smetane *najboljša je Mileram, ker je polna in gosta

3 žlice koruze iz konzerve

ščep belega popra

*po želji strok sesekljanega česna

*po želji posujemo s kajenskim poprom

 

Tuno, kislo smetano in koruzo zmešamo skupaj. Dodamo česen ali poper, po želji, in namažemo na kruh. *posujemo s kajenskim poprom. Lahko popečemo kruh, damo tanke rezine sira in tale namaz čez... Ali pa naredimo sendviče za na pot, sir, paradižnik, namaz, solata, sir in lepo zavijemo. Krasno. 

 

Tuna, <3

Dsc_01271

:  )

Dsc_01281

Rio Mare...

Dsc_01321

Dodamo kislo smetano...

Dsc_01332

Pa koruzo...

Dsc_01361

Takole...

Dsc_01372

Premešamo in voila, za na kruh...

Dsc_01402

Yum, yum...

Dsc_01392

 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar