torek, 8. november 2011

Krompirjeva solata z dijonsko gorčico

KROMPIRJEVA SOLATA Z DIJONSKO GORČICO

 

kuhan krompir, po želji

olivno olje

sol

kis

dijonska gorčica

 

Kuhan krompir ohladimo, vsaj do mlačnega in ga narežemo na kolobarje. Začinimo z oljem, soljo in kisom, premešamo in dodamo žlico ali dve dijonske gorčise. Premešamo in dobro ohladimo, lahko pa jemo tudi mlačno. Povem, za prste obliznit dobra solata. 

 

Kuhan krompir...

Dsc_0101

Narežemo na kolobarje...

Dsc_0102

 Dodamo dijonsko gorčico...

Dsc_0103
Premešamo...

Dsc_0105

Voila, je bilo treba že s flešem fotknit, :  /

Dsc_01201

 

Dsc_01212

 

Dsc_01271

 

Dsc_01281

 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar