torek, 31. maj 2011

Dušen koromač

Ga na veliko zanemarjamo, ampak je prav dober. Zdrav. Okusen. Pripravimo si ga večkrat...

 

DUŠEN KOROMAČ

1 koromač

2 dl belega vina

Vegeta Natur

sol

olje

 

Koromač očistimo in narežemo na rezine. Te popečemo na žlici olja, dodamo Vegeto Natur, 2 dl belega vina, sol in dušimo do mehkega, pokrito kakih 40 min. Če zmanjka tekočine, dolijemo vodo. Postrežmo s pire krompirjem ali drugo prilogo. 

Koromač...

Dsc_0004

Narežemo...

Dsc_0466-1

Dodamo Vegeto Natur, belo vino, sol...

Dsc_0480-1

Zalijemo z vodo ij dušimo do mehkega...

Dsc_0481-1

Takole...

Dsc_0495

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar