Čisto na hitro, ideja za sladico, ko je ravno sezona jagod. Je pa iz aprilske Lise.
JAGODE S SMETANO IN HRUSTLJAVIMI LISTIČI IZ LISTNATEGA TESTA - Strawberryies with cream and crisp pastry
1 zavitek listnatega testa - pastry (rolled up)
sveže jagode - fresh strawberryies, devided
stepena sladka smetana - whipped sweet cream
Listnato testo razrežemo na koščke in rjavo zapečemo na 200*c. Ohladimo. Jagode očistimo in narežemo na koščke. Sestavimo liste testa, koščke jagod in slake smetane, posujemo s sladkorjem v prahu in postrežemo.
Rolled pastry cut into pieces and bake on 200*c, till they are brown and crispy. Just use imagination and put together whipped sweet cream, strawberries and crisp pastry.
Listnato testo (razvaljano) in rezalnik TW
Razrežemo na koščke, potem pa s peki papirjem vred damo v pečico...
Pečemo na 200*c takole, hrustjavo...
...
Jagode...
Narežemo...
Takole...
Ni komentarjev:
Objavite komentar